A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Voorbeelden van wanden voor beursstands | OneNightStand.nl
OneNightStand presentatiewanden

Heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst!

+31 413 476 420 - info@onenightstand.nl - Bel mij terug - Contact

Van compact tot groots: beursstands in verschillende formaten

Snelle, gemakkelijke en lichte wanden voor uw beursstand

Wanden en mobiele systemen voor uw beursstand zijn er in vele verschillende vormen. Op deze pagina vindt u vele voorbeelden van hoe u de OneNightStand kunt toepassen. Alle presentatiewanden van OneNightStand.nl zijn lichtgewicht en eenvoudig te monteren en in te klappen.

Met OneNightStand.nl creëert u in slechts 5 seconden uw beursstand: gemakkelijk op te zetten en weer af te breken en compact in te klappen tot een eenvoudig mee te nemen ´koffer´. Dat maakt de OneNightStand dé presentatiewand voor beursstands of stands voor evenementen, productpresentaties, conferenties, vakdagen en meer. Heeft u nog vragen over de montage? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

De achterwand van uw beursstand naar eigen ontwerp bedrukt

Onze presentatiewanden bestaan altijd uit 6 vlakken, die variëren in breedte. Laat de wand van uw beursstand naar eigen ontwerp bedrukken in full colour of zwart-wit of kies voor een strakke beurswand in één kleur. Wilt u meer weten over onze presentatiewanden? Bekijk dan de voorbeelden van beursstands hieronder of neem contact met ons op.