A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Presentatiesysteem gemakkelijk en snel op te bouwen | OneNightStand.nl
OneNightStand presentatiewanden

Heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst!

+31 413 476 420 - info@onenightstand.nl - Bel mij terug - Contact

Bouw uw presentatiesysteem snel en gemakkelijk op

Onze presentatiesystemen: gebruiksvriendelijk en stabiel

OneNightStand.nl biedt een presentatiesysteem met een bijzonder slim ontwerp, dat gebaseerd is op een ´koffer´ die je als wand openklapt. Na het openklappen hoef je alleen de panelen op de juiste plaats te zetten en de verstevigingsstukken te bevestigen aan de zijkant. Het presentatiesysteem is dan ook zeer eenvoudig zonder gereedschap op te bouwen. De beurswand bestaat uit zes vlakken die in een drieluik staan en op die manier stabiliteit geven aan het presentatiesysteem. De wand heeft geen extra losse onderdelen en is een unieke, supersnelle alles-in-een-oplossing voor uw beurs, evenement of congres.

Het goedkope én duurzame presentatiesysteem

De OneNightStand is gemaakt van kunststof platen, weegt slechts 4 kg en is daarmee het ultieme lichtgewicht mobiele presentatiesysteem. De platen zijn op een slimme manier gesneden en gestanst, zodat u kunt genieten van de gemakkelijkste oplossing op het gebied van beurs- en presentatiewanden. Van eenmalig tot veelvuldig gebruik: dit presentatiesysteem is niet alleen een goedkope, maar ook een duurzame oplossing voor uw beurs. Geen ingewikkelde technologieën, geen koppelingen, frames en profielen, maar een slimme oplossing, waarbij u niet bang hoeft te zijn voor defecte onderdelen. De wand wordt aan 1 of 2 kanten beplakt met folie en mat afgelamineerd. De handvaten van de koffer zitten vast in de wand gestanst.

Meer weten over hoe u onze presentatiesystemen in 5 seconden op kunt bouwen en af kunt breken? Bekijk de filmpjes hieronder of neem contact met ons op.