A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Hoofdkantoor | OneNightStand.nl
OneNightStand presentatiewanden

Heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst!

+31 413 476 420 - info@onenightstand.nl - Bel mij terug - Contact

Hoofdkantoor TVE Reclameproducties B.V.

OneNightStand is onderdeel van TVE Reclameproducties B.V.

OneNightStand is een bedrijf met als motto 'Professioneel in Presenteren'. TVE Reclameproducties B.V. is gespecialiseerd in standbouwsystemen, presentatiewanden en displays op maat. Alles uit eigen huis, van ontwerp tot productie.

Standbouwsystemen

Wij verkopen standbouwsystemen zodanig dat mensen gemakkelijk hun eigen stand elke keer op een andere manier kunnen op- en afbouwen. U kunt de wanden uitbreiden met balies, verlichting, een keuken, bergruimte, folderschappen, kasten enzovoorts. Wij maken onze systemen altijd voor u op maat. Kijk op www.standbouwsystemen.nl voor meer informatie.

Presentatiewanden

Wij hebben ook eigen presentatiewanden, die u heel gemakkelijk in- en uit elkaar kunt klappen en mee kunt nemen in een koffer. Deze presentatiewanden zijn bovendien uit te breiden met verschillende accessoires zoals verlichting, folderschap en driehoeksplateaus. Meer informatie over onze presentatiewanden vind u op www.mobielepresentatiewand.nl.

Displays

Ook maakt TVE Reclameproducties B.V. displays van kunststof, hout of alubond. Van ontwerp, proefmodel tot de totale productie. Van kleine balie displays tot grote losstaande displays. Alles wordt op maat gemaakt vanaf 50 stuks. Kijkt u bijvoorbeeld eens op www.draaidisplay.nl, www.krantendisplay.nl of www.winkeldisplay.nl.

Standbouw staal

Tenslotte heeft TVE Reclameproducties B.V. ook een eigen systeem ontwikkeld om steigerconstructies van Lahyer aan te kleden. Dit doen wij op festivals als Lowlands, Pinkpop, Loveland en Paaspop. Dit systeem kan echter ook gebruikt worden om een industriƫle stand te maken of een complete beursinrichting van 50 tot 100 stands. Bijvoorbeeld van 3x5 meter per stand inclusief balie, bergruimte, verlichting en statafel. Kijk voor meer informatie over dit product op www.mannenvanstaal.com en www.standbouwstaal.nl

Showroom

Wij hebben een grote showroom van 200m2 waar we alles in kunnen laten zien en samen met u naar een mooi standontwerp of een proefdisplay kunnen gaan kijken. Maak nu vrijblijvend een afspraak, dat is zeker de moeite waard! Ook kunt u alles nog eens rustig nalezen op www.tve.nl.