A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Bestellen | OneNightStand
OneNightStand presentatiewanden

Heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst!

+31 413 476 420 - info@onenightstand.nl - Bel mij terug - Contact

Uw eigen presentatiewand eenvoudig bestellen

Uw beurswand binnen een week geleverd

Bestel uw beurswand in vier eenvoudige stappen. Wij leveren uw wand binnen een week en indien gewenst zelfs binnen een dag.

Kies op deze pagina eerst de door u gewenste afmeting. Van smalle en compacte presentatiewanden tot extra brede achterwanden voor uw beursstand: OneNightStand is er in vele verschillende afmetingen. De OneNightStand is een vouwwand, die bestaat uit zes vlakken. Het is een paneel van 5mm dik kunststof met honingraatstructuur erin, die zo is gesneden en gevouwen dat hij in 5 seconden staat en weer terug in de vorm van een koffer zit. Wilt u een beurswand volledig op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beurswand met print op maat

Nadat u de ideale afmetingen hebt gekozen voor uw presentatiewand, heeft u de mogelijkheid een bestand te uploaden om uw beurswand geheel op uw wensen af te stemmen: full colour of zwart-wit, elke gewenste print wordt professioneel op uw wand gedrukt. Vervolgens vult u uw gegevens in en ontvangt u van ons nog enkele belangrijke gegevens. Neem voor meer informatie contact met ons op, we helpen u graag verder.

Klik op de onderstaande link om ontwerp templates te downloaden voor de diverse uitvoeringen van de OneNightStand

Downloaden
  • 1. Kies model
  • 2. Maak ontwerp
  • 3. Uw gegevens
  • 4. Klaar!

Indien het downloaden van een bestand of in invoegen van een logo niet werkt wordt dit programma niet goed ondersteund door uw computer. Maak het bestand dan los op en stuur dat op een andere manier naar info@onenightstand.nl. Dit programma controleert ook niet de juiste resolutie van de foto!

150cm x 200cm

€ 245,-

Bestel

180cm x 200cm

€ 295,-

Bestel

270cm x 200cm

€ 445,-

Bestel

210cm x 200cm

€ 345,-

Bestel

240cm x 200cm

€ 395,-

Bestel

300cm x 200cm

€ 495,-

Bestel